Cursuri de dans Bucuresti

Cursuri de dans pentru nunta

Dansul mirilor deschide petrecerea de nunta si este unul dintre cele mai frumoase si emotionante momente ale serii, asadar trebuie pregatit cu mare atentie.
Prin lectiile particulare de dans pentru nunta pe care profesorul de dans Laurentiu Ispir la conduce, veti reusi in mod cert sa realizati o coregrafie impresionanta, pentru a deschide seara intr-un mod elegant si plin de viata.

Cursurile sunt particulare, se lucreaza strict cu perechea de miri, sedinta dureaza intre 1 ora – 1 ora si 30 minute.

Cursuri de dans miri. Lectii dans miri. Valsul mirilor

Lectii particulare dans

1. Pentru Valsul Mirilor ( Vals Vienez ) coregrafia va avea elemente specifice din Valsul vienez de dans sportiv si de balet,dar si elemente de Menuet. Coregrafiile sunt facute personalizat, in functie de deprinderile, dorintele dvs., acestea pot fi coregrafii complexe sau simple, tocmai ca rezultatul final sa fie unul estetic si corect. Melodia poate fi aleasa de voi sau putem alege impreuna melodii care sa va reprezinte.

Cursuri de dans pentru nunta

2. Pentru orice fel de coregrafie (orice dans in afara de Valsul classic), sau idee trasnita ,poti fi sigur ca o vom realiza.
Coregrafiile cuprind elemente din toate stilurile de dans in functie de melodia aleasa sau idee, si in cazul acesta coregrafiile sunt montate in functie de deprinderile cursantilor, acestea pot fi simple sau complexe, dificultate mare sau mai scazuta.
Melodia o puteti alege dvs. sau putem alege o alta melodie la sugestiile coregrafului, care sa va reprezinte.

Pret cursuri dans miri

Pentru preturi cursuri dans miri si detalii suplimentare privind lectiile particulare de dans pentru miri, va rugam sa ne contactati 0730478965 sau prin formularul de contact.
Coregraful este Laurentiu Ispir – experienta in domeniu de 12 ani ,fost coregraf si dansator in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”.

Top